Gör det själv

Med våra självbetjänings-tjänster kan du enkelt hantera dina prenumerations-ärenden när du vill. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
Har du glömt ditt lösenord? Få hjälp här!

Utebliven tidning

Gör en reklamation om du inte har fått dagens papperstidning. Anmäl själv »

Uppehåll i prenumeration

När du till exempel reser bort och inte vill att brevlådan ska fyllas av papperstidningar.  Gör det själv »

Tillfällig adressändring (eftersändning)

När du tillfälligt vistas på annan adress än hemadressen, till exempel flyttar till sommarstugan, arbetar på annan ort eller vårdas på sjukhus. Gör det själv »

Permanent adressändring (flyttning)

När du stadigvarande byter till ny adress. Gör det själv »

Mitt konto

Här kan överblicka dina prenumerationer och ändra personliga uppgifter som till exempel din mejladress  Gör det själv