Varför behöver jag ha ett konto och varför är det viktigt att logga in?

För att du som kund hos oss ska få ut mesta möjliga av din prenumeration, behöver du skapa ett konto hos oss. Det kan du göra här.

Med ett digitalt konto kan du:
– ta del av låst material på nyhetssajten och i nyhetsappen.
– läsa e-tidningen (för nyhetspaketen Totalt, Helg och Digital Premium).
– logga in på sajten och se dina användaruppgifter.
– se din köphistorik och vilka tidningar/nyhetspaket du prenumererar på.

Om du behöver hjälp med att logga in eller skapa inloggningsuppgifter, läs mer under Min prenumeration här på sajten.