Hur säger jag upp Digital?

Om du vill säga upp ditt Digital-abonnemang gör du det enklast genom att logga in på ”Mitt Konto”. Där kan du avsluta Digital själv med en knapptryckning.

Om du behöver hjälp kan då gå till ”Kontakta oss” och välja ärende: ”Avsluta prenumeration” i kontaktformuläret. Fyll i dina uppgifter så tar vårt kundcenter hand om din uppsägning.

Du kan också kontakta oss via telefon under våra öppettider. Du hittar telefonnummer och öppettider på ”Kontakta oss”-sidan.

Välkommen tillbaka!