Den här annonskategorin använder du som vill berätta vad som händer i föreningen för dina medlemmar. OBS! Om du har ett arrangemang som riktar sig till allmänheten ber vi dig annonsera under ”Nöje” eller i ”Evenemangsguiden” (i de tidningar som har en sådan)

INFORMATION: Du måste välja storlek innan du kommer till inloggningen. Storleken Medium innebär dubbel bredd. Välj den storleken om din förening har ett långt namn.

Om du vill annonsera som företag eller organisation kan du betala mot faktura om du loggar in i vårt system. > Beställ inloggning här »»

› Boka annons i Helsingborgs Dagblad

Boka själv och betala med kort (mastercard/visa)
Vi erbjuder inte kortbetalning på denna kategori.