Fungerar nyhetsappen i surfplattor?

Våra nyhetsappar för Android går numera bara att ladda ner till mobiltelefoner, inte surfplattor.

Vi rekommenderar användare med Android-surfplattor att använda nyhetssajten i sin webbläsare i stället.

Om du har en iPad går nyhetsappen att ladda ner, men vi rekommenderar att du använder nyhetssajten i Safari i stället.

I både Android och iPad kan du lägga till en egen hemskärmsikon, följ stegen nedanför.

TIPS: Lägg till en genväg till nyhetssajten på din surfplatta!

Lägga till en genväg till nyhetssajten i Android (Google Chrome):

1. Öppna din webbläsare. Skriv in adressen till nyhetssajten
  2. Klicka på de tre punkterna uppe till höger i webbläsaren
  3. Välj ”Lägg till på startskärmen”
  4. Nu har du en genväg direkt till sajtens hemsida på din startskärm
  5. Logga in med din e-postadress och det lösenord du själv valde

Lägga till en genväg till nyhetssajten i iPad (Safari):

1. Öppna din webbläsare. Skriv in adressen till nyhetssajten
  2. Klicka på pil-symbolen uppe till höger i webbläsaren
  3. Välj ”Lägg till på hemskärmen” och klicka på ”Lägg till”
  4. Nu har du en genväg direkt till sajtens hemsida på din startskärm
  5. Logga in med din e-postadress och det lösenord du själv valde

Om du tidigare installerat nyhetsappen på en Android-platta så kommer den att finnas kvar tills du raderar den. Om du uppdaterar så kommer du att få besked om att appen inte längre stöds av din enhet.

E-tidningsapparna fungerar som tidigare i både surfplattor och mobiltelefoner.