Uppdatera filter i e-tidningsarkiv

I arkivet i din app eller i webbläsaren kan du finna äldre utgåvor av din tidning. Som standard visas där enbart huvudtidningen. Om du temporärt vill se bilagor eller andra delar som ingår i din prenumeration kan du enkelt utöka sökningen för stunden genom att uppdatera filtret.

1. Klicka på Arkiv för att gå vidare. I appen hittar du valet längst ned i menyn i mitten (se bild nedan) och i webbläsaren klickar du på länken Arkiv till höger om dagens utgåva.
  2. Nu ser du arkivet enligt ditt aktuella filter.
    Om är i appen klicka på filtrera och sedan välja att visa Titlar (se bild).Om du är i webbläsaren så fäller du ut menyn ”Tidningar”.
  3. I denna vy kan du nu markera de titlar du vill se som standard i arkivet. T ex om du vill se en del 2, en bilaga, Expressen och så vidare. Klicka bara på de titlar du önskar se.
  4. I appen klickar du sedan dig åter ett steg och väljer sedan Visa. I webbläsaren filtreras resultatet omgående.

Du kan också välja att filtrera på nedladdade, lästa och olästa titlar

Detta är också ett sätt för dig som har en telefon eller läsplatta med iOS under 11 att kunna se separata delar. Pga äldre standard i det operativsystemet kan vi tyvärr inte visa ut delarna direkt efter huvudtiteln där.