Hur får jag som prenumerant tillgång till e-tidningen?

För att läsa e-tidningen behöver du ha en prenumeration på något av våra paket Total, Helg eller Digital Premium.

Du behöver dessutom ha inloggningsuppgifter hos oss med e-postadress och lösenord, det vi kallar ett digitalt konto. Här kan du läsa mer om att skapa konto. Kontot kopplar ihop din prenumeration med din e-postadress.

Sedan kan du logga in med e-postadress och lösenord och kan läsa din e-tidning.

När du har inloggningsuppgifter kan du logga in på vår nyhetssajt eller i din e-tidningsapp och välja din e-tidning.