Hjälp med e-tidningen

E-tidningen är som vanliga papperstidningen fast i digitalt format. Du kan läsa den på dator, surfplatta och i mobil. I webbläsaren eller genom att ladda hem en app till surfplatta eller mobil.

För att läsa e-tidningen behöver du ha ett inloggningskonto och en giltig prenumeration.

Gå vidare till vår översikt över alla e-tidningar och tryck på ”Hjälp&info”-länken under just din tidning för mer information, svar på vanliga frågor, länkar till apparna och kontaktinfo.

Du kan läsa e-tidningen direkt i din webbläsare (på dator, surfplatta, mobil). Då går du till din nyhetssajt och trycker på länken E-tidning i menyn. Om du inte redan är inloggad behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord när du öppnar e-tidningen första gången.

Mest praktiskt om du har surfplatta eller mobil är att ladda hem e-tidnings-appen (gratis), logga in med användarnamn och lösenord. Då är e-tidningen bara ett klick bort i din enhet. App finns för både Android och IOS.

Här hittar du Mittmedias alla e-tidningar