Hjälp med nya e-tidningsappen: Så uppdaterar du, så loggar du in...

Den 28 november rullades de nya e-tidningsapparna ut för Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Mora Tidning, Nya Ludvika Tidning och Södra Dalarnes Tidning.

För dig som användare betyder det att du måste logga in igen med din e-postadress och lösenord.

Om du inte automatiskt får den nya appen till din surfplatta eller mobil måste du uppdatera manuellt från Google Play (Android) eller App Store (Apple-enheter).

Läs nedan hur du kan få hjälp.

 

Hjälp med nya appen:

Behöver du hjälp att uppdatera appen? Läs mer här.

Behöver du hjälp att logga in? Läs mer här.

Info om IOS! Det finns ett fel i vissa versioner av e-tidningsappen, som kan beröra dig som försöker logga in med ipad i liggande läge! Då fryser appen i vissa fall. En lösning är att tvångsavsluta appen och i stället logga in i stående läge. När du är inloggad kan du vrida appen till liggande läge igen. Våra utvecklare arbetar på att åtgärda felet. (21 november)

Info om Android! Vi har hittat ett fel i senaste versionen av Android-appen (version 7.6.1) som berör dig som använder appen i offline-läge. Om du vill använda appen i offline-läge så kan du inte starta appen efter omstart av enheten.  Rådet tills vidare är att inte stänga av enheten om du vill använda den i offline-läge. Våra utvecklare arbetar på en lösning. (21 november)

 

Lär dig de nya funktionerna:

Så funkar nya e-tidningsappen för Android. 

Så funkar nya e-tidningsappen för IOS (ipad, iphone)