Uppdaterat innehåll i våra prenumerationspaket

Vi har nyligen gjort förändringar i våra prenumerationspaket för att göra innehållet så bra som möjligt för dig som kund. 

Klicka här för att se vad som ingår i våra paket!

 

Frågor och svar:

Vad är det som är nytt?
Vi har justerat nyhetspaket Digital Bas så att det blir det självklara valet för den som endast är intresserad av att läsa nyheter från en sajt.
För att se livesportsändningar eller ta del av innehåll från flera sajter krävs en prenumeration på +Allt, Digital Premium, Total eller Helg. Du som redan har en prenumeration på någon av dessa får alltså ett matigare och mer exklusivt innehåll. Du som har Total, Helg eller Digital Premium har även tillgång till Bandypuls och Folkracepuls.

Hur gör jag om jag vill byta paket eller nyhetssajt?
Om du har paketet Digital Bas och vill byta till Digital Bas på en annan tidningstitel/sajt behöver du själv avsluta din befintliga prenumeration, och sen gå till den nya sajten och teckna en ny.
För att uppgradera till +Allt, klicka på +Allt i menyn på nyhetssajten och följ stegen.

Varför kan jag inte längre se livesport?
Om du har nyhetspaket Digital Bas ingår inte längre livesportsändningar i din prenumeration.
Du kan uppgradera till +Allt direkt på livesportsidan, eller kontakta kundservice för att få hjälp med att byta till ett annat paket där livesport ingår.

Varför kan jag inte längre läsa andra nyhetssajter?
Om du har nyhetspaket Digital Bas har du inte längre tillgång till andra nyhetssajter än just den där du har din prenumeration.
För fortsatt tillgång till över 40 lokala nyhetssajter kan du uppgradera till +Allt direkt på sajten, eller kontakta kundservice för att få hjälp med att byta till ett annat paket där livesport ingår.