.

Den här annonskategorin använder du som vill berätta vad som händer i föreningen för dina medlemmar.

INFORMATION: Du måste välja storlek innan du kommer till inloggningen. Storleken Medium innebär dubbel bredd. Välj den storleken om din förening har ett långt namn.

Denna annons är en enkel textannons utan bild.

Boka själv och betala med faktura
Om du vill annonsera som företag eller organisation kan du betala mot faktura om du loggar in i vårt system. > Beställ inloggning här »»

› Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnes Tidning
› Mora Tidning

Boka själv och betala med kort (mastercard/visa)

› Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnes Tidning