Annonsera i vår Evenemangsguide

.

Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.
Vi godkänner inte annonser om möten, loppis, bingo eller gudstjänster.
Vi hänvisar till andra annonskategorier där du får en bättre exponering. Annonsen ska alltid innehålla datum och tid.

Välj kategori nedan.

Välj länken ”Boka med inloggning” om du gör återkommande bokningar för en förening, församling, organisation eller företag och har en inloggning till vårt bokningssystem. › Beställ inloggning här.

INFORMATION Eftersom detta är en bokning med flera tidningar som inte har samma utgivningsdagar flyttas införandet till nästa möjliga dag.