Maxa din prenumeration – ta del av allt som ingår i din prenumeration!

Din prenumeration på DT (Dalarnas Tidningar) innehåller så mycket mer än papperstidningen! Genom att logga in på nyhetssajten borlangetidning.se får du ut maximalt av din prenumeration och kan vara säker på att få hela flödet av nyhetshändelser. Du får dessutom de senaste lokala nyheterna, uppdaterat dygnet runt.

Det här får du:

– Tillgång till allt material på borlange-tidning, bara du loggar in. Skapa inloggningsuppgifter här!
– Tillgång till e-tidningen när, var och hur du vill. E-tidningen finns att läsa redan kl. 01.00 varje natt, mån – sön även röda dagar.
– Tillgång till allt plusmärkt innehåll av faktagranskade och opartiska lokalnyheter i nyhetsappen.
– Tillgång till fler än 40 nyhetssajter från Umeå i norr till Markaryd i söder genom samarbetet Sveriges lokalnyheter, som du når på borlangetidning.se/sverigeslokalnyheter

Vad betyder egentligen sajt, app eller e-tidning?

Nyhetssajt

Vår hemsida borlangetidning.se är en nyhetssajt. Du kommer åt den på datorer, surfplattor och i mobiltelefoner.

E-tidning

E-tidningen är den digitala versionen av papperstidningen och finns tillgänglig på nyhetssajten borlangetidning.se och via borlange-tidning e-tidningsapp.
Du kan även läsa gamla borlange-tidning i e-tidningsarkivet.

App
Ett program på mobilen eller surfplattan. Den förenklar för dig att läsa borlange-tidning e-tidning och borlangetidning.se.
Med vår nyhetsapp kan du skräddarsy lokala nyheter utifrån var du bor och det ämnen som intresserar dig.

På följande Mittmedia-sajter, med tillhörande appar, har du som kund tillgång till allt plusmärkt innehåll.

DALARNA
Dalarnas Tidningar. Besök sajt
Dalademokraten. Besök sajt
Avesta Tidning. Besök sajt

GÄVLE
Gefle Dagblad. Besök sajt
Arbetarbladet. Besök sajt

HÄLSINGLAND
Helahälsingland. Besök sajt

JÄMTLAND
Östersunds-Posten. Besök sajt
Länstidningen. Besök sajt
Tidningen Härjedalen. Besök sajt

STOCKHOLM
Norrtelje Tidning. Besök sajt
Länstidningen Södertälje. Besök sajt
Nynäshamns Posten. Besök sajt

VÄSTERNORRLAND
Allehanda. Besök sajt
Sundsvalls Tidning. Besök sajt

VÄSTMANLAND
Vestmanlands Läns Tidning. Besök sajt
Sala Allehanda. Besök sajt
Fagersta-Posten. Besök sajt
Bärgslagsbladet och Arboga Tidning. Besök sajt

ÖREBRO
Nerikes Allehanda. Besök sajt

SPORT

Bandypuls. Besök sajt
Hockeypuls Brynäs (enbart app)
Hockeypuls Leksand (enbart app)
Hockeypuls Örebro (enbart app)
Hockeypuls Allsvenskan (enbart app)