Kan jag teckna en digital prenumeration till mitt företag?

Du som är företagare kan teckna ett digitalt företagspaket. Då får du och dina medarbetare tillgång till en rad digitala tjänster:

• E-tidningen varje dag (e-tidningen är en digital version av den vanliga papperstidningen som du läser på dator, surfplatta eller mobil).
  • Tidningsarkivet (snabb tillgång till alla tidningar från det senaste året)
  • Allt material på din lokala nyhetssajt och nyhetsapp, inklusive Bandypuls.

Med nyhetspaketet Företag Digital Premium kan du dessutom dela ut åtkomst till upp till sex medarbetare. Det ger dig och dina medarbetare lokal kvalitetsjournalistik och ännu bättre koll på den lokala marknaden.

Vill du dessutom ha en papperstidning levererad varje dag till företaget ska du beställa Företag Total.

Läs mer om företagspaketen, inkl frågor och svar