Förändringar i Dalarna och Hälsingland - annonsering

DALARNA:
Nya Ludvika Tidning och Södra Dalarnes Tidning blir tredagarstidningar och kommer att ha utgivningsdagar tisdag, torsdag och lördag.
Falu-Kuriren och Borlänge Tidning fortsätter att vara sexdagarstidningar med utgivning måndag-lördag. Detsamma gäller för Dala-Demokraten i de fall även den tidningen ingår i bokningen. Mora Tidning har utgivning måndag, onsdag och fredag som tidigare.
Samma bokningsstopp som tidigare.
Om man bokar en annons en fredag så publiceras den i Falu-Kuriren och Borlänge på fredagen och i Ludvika Tidning och Södra Dalarnes Tidning på lördagen alltså vid nästa publiceringstillfälle.
Om du är prenumerant på Nya Ludvika Tidning och Södra Dalarnes Tidning och vill att annonsen ska gå samma dag i alla tidningarna så bokar du din annons tisdag, torsdag eller lördag.

HÄLSINGLAND:
Ljusdals-Posten blir fyradagarstidning med utgivning måndag, onsdag, torsdag och fredag.
Hudiksvalls Tidning, Ljusnan och Söderhamnskuriren fortsätter att ha utgivning måndag-lördag.
Det blir nu möjligt att boka din familjeannons i enskild tidning. Den paketbokning vi har haft upphör när det gäller familj. Vi har kvar den på lokus Köp&Sälj. Om du bokar dagar när Ljusdals-Posten inte kommer ut flyttar vi fram annonsen till nästa utgivningstillfälle.