Hur gör jag för att avsluta min prenumeration?

Om du vill säga upp din prenumeration och prenumererar på något av nyhetspaketen Total, Helg eller Digital Premium kan du avsluta din prenumeration genom att kontakta kundcenter , välj din titel och välj ”kontakta oss”. Där via vårt kontaktformulär kan du välja ärende “Ändra eller avsluta prenumeration”.

Om du är Digital Bas-kund på en av våra lokala tidningar kan du säga upp själv med ett knapptryck genom att logga in på Mitt konto.

Du kan också kontakta kundcenter så hjälper vi dig.

Sökord: uppsägning, avslut, avsluta, säg upp