En del av Bonnier New Local
Meny

Boka familjeannons

Här bokar du som kund din familjeannons till ordinarie pris.
Är du inloggad kund annonserar du från halva priset (gäller ej döds-, sorgtack eller in memoriam).

Priserna i bokningarna nedan gäller när du själv skapar din annons och betalar via vår självbetjäning. Vänder du dig till vårt kundcenter för att få hjälp med bokningen gäller en annan prislista samt en fakturaavgift på 50 kr.

Bokningsstopp: Vårt ordinarie bokningsstopp är tre arbetsdagar före införandedagen kl 12 om du vill ha hjälp av vårt kundcenter med din bokning och kl 17 om du använder vår självbetjäning här nedan. Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger.

Beställning av döds-, tack- eller in memoriam-annons

Hedra dina nära och kära med en annons i samband med dödsfallet. Tänk på att beställningen ska vara skriftlig, du kan skicka vanligt brev, men vi ser helst att du fyller i vårt beställningsformulär för att vi ska få in alla nödvändiga uppgifter för att kunna skapa en annons. Läs mer i formuläret.

Vill du hedra en person med en berättelse om deras liv vänd dig till familjeredaktionen.

Bröllop,
Vigsel/Vigda

De här annonskategorierna vänder sig till dig som har eller ska gifta dig. För dig som ska gifta dig erbjuder vi en textannons utan bild och för dig som har gift dig har vi sex varianter; en textannons utan bild och sedan fem olika storlekar med bild.

Dagens ros

Med en Dagens ros vill vi att vardagshjältar uppmuntras: Någon som har gjort resan på lokalbussen till en glädje. Någon som oväntat har hjälpt till, om man trillat, om man blivit av med plånboken, någon som tröstat ett barn, eller tagit hand om en liten vilsen hund. Eller någon som räddat ens liv.
Vi hänvisar till kategorin Tack när du vill tacka för evenemanget, resan, middagen, sponsringen, uppvaktningen, den fina omvårdnaden på äldrehemmet och butiker och firmor som gjort något bra m.m.

OBS! Alla annonser som handlar om avlidna personer kommer att stoppas eftersom annonser som bokas under Dagens ros hamnar under vår vinjett Fira och uppmärksamma.

Familjebilden

Den här annonskategorin använder du när du vill berätta om släktträffen, dopet/namngivningen, ett generationsmöte eller bara en trevlig dag.

Födda,
Välkommen
till världen

Den här annonskategorin använder du som vill berätta om att ni har fått barn eller barnbarn. Du väljer kategorin Födda om du vill publicera din annons utan bild i tidningen. Välj kategorin Välkommen till världen om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen i en annons med bild. Båda annonskategorierna publiceras direkt efter godkännande från oss på webben. Vi har två olika varianter att välja på.

Förlovning

Den här annonskategorin använder du som har förlovat dig och vill berätta om det i tidningen. Du väljer själv om du vill ha bild.

Gratulera någon på födelsedagen, en kamrat som fått nytt jobb, en syster som tagit körkort eller en bästa vän som tar examen. Det finns många tillfällen då man vill gratulera någon! Vi har två olika storlekar att välja mellan.

Jubileumsbröllop

Den här annonskategorin använder du som vill fira en bröllopsdag (1 år som gifta och uppåt). Du har fem olika storlekar att välja mellan. Namn på bröllopsdagar »»

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.
Denna annonskategori hör till det som ska firas.
Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack.
OBS! Alla annonser som handlar om avlidna personer kommer att stoppas eftersom annonser som publiceras under Tack hamnar under vår vinjett Fira och uppmärksamma.

Uppvaktning

Den här annonskategorin använder du som vill bjuda in till uppvaktning eller vill undanbe dig uppvaktning på din bemärkelsedag. Vill du gratulera någon på födelsedagen hänvisar vi dig till kategorin Grattis.