Sidor saknas i fredagens tryckta AT - e-tidningen öppen för alla

I dagens tryckta Avesta Tidning saknas fyra sidor, något som vi beklagar och ber om ursäkt för.

Det som saknas är en redaktionell sida, en annonssida samt två tv-sidor.

Som en kompensation och som också blir en bonus till övriga som inte har en prenumeration på Avesta Tidning har vi sett till att fredagens e-tidning (som är korrekt) är öppen för alla utan inloggning.

Här hittar du e-tidningen: https://etidning.avestatidning.com/