Kan jag göra ett uppehåll i min prenumeration?

Det går att göra uppehåll på en papperstidnings prenumeration men inte på en digital prenumeration.

Uppehållet måste vara minst 4 dagar och max 3 månader långt.

Om uppehållet är längre än 30 dagar förlängs din prenumeration med de dagar som överstiger de 30 första. Exempel: Har du ett uppehåll på 31 dagar flyttas din prenumeration fram med en dag.
Du kan göra ditt uppehåll själv genom att logga in och ange start och slutdatum.

Slutdatumet avser den sista dag som tidningen inte delas ut. Från och med följande dag (dagen efter angivet slutdatum) kommer tidningen att delas ut som vanligt.

Tänk på att anmäla ditt uppehåll i god tid. Om du är sent ute och till exempel anmäler samma dag kan det dröja några dagar innan informationen hinner ut till våra distributörer.

Det samma gäller slutdatumet. Du kan ändra slutdatumet när du vill, men inte på själva slutdagen. Om du kommer på i sista stund att du behöver förlänga ditt uppehåll måste du i så fall lägga till ett nytt uppehåll.

Vid uppehåll förlängs Tjänsten med det antal dagar som överstiger de trettio första dagarna av ditt uppehåll. Förlängningen läggs på efter slutet av innevarande abonnemang/prenumerationsperiod. Se även villkoren.

Du kan läsa e-tidningen under tiden du har ett uppehåll i utdelningen av papperstidning.

Om du behöver hjälp kan du kontakta kundservice. Välj ärende ”Övriga prenumerationsärenden”  i kontaktformuläret. Du kan också ringa under våra öppettider.

Sökord: avbrott, paus, vill inte ha min tidning, stoppa