Kan jag läsa Örnsköldsviks Allehanda i min TÅ-app?

Från och med app-uppdateringen i maj 2018 har du som prenumerant på TÅ (Tidningen Ångermanland) även tillgång till ÖA (Örnsköldsviks Allehanda) i din e-tidningsapp.

TÅ app för e-tidning
TÅ:s nya e-tidningsapp där du som prenumerant även kan läsa ÖA och vissa bilagor. I nya appen finns även ny meny där du enkelt kan nå appens inställningar.

Det innebär att om du som är prenumerant TÅ även kan läsa ÖA i din e-tidningsapp. Liksom en del bilagor. Praktiskt tillgängliga i samma app.

Observera att du måste använda TÅ-appen, alltså den app där du har din prenumeration. Om du i stället laddar hem ÖA-appen så kommer du inte åt att läsa ÖA i den.

Apparna fungerar som vanligt smidigt i både surfplatta och mobil. Du loggar in med dina vanliga inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord) och du förblir inloggad.

Här hittar du mer info om TÅ:s e-tidningsapp:

Ett alternativ till appen, framför allt för dig som surfar via dator, är att logga in på allehanda.se, och där trycka på “E-tidning” i meny. Där har du som prenumerant tillgång till både TÅ och ÖA som e-tidning direkt i din webbläsare.

E-tidningen är tillgänglig för dig som har något av våra nyhetspaket Komplett, Digital eller Helg.