Förändrad distribution ÖA

Den 2 maj 2018 ändrade vi utdelningen av Örnsköldsviks Allehanda. Det innebär att du som papperstidningsprenumerant sedan dess får din tidning med posten, och att vårt Helg-paket har upphört. Här får du mer information om vad förändringen innebär för dig som prenumererar.

För dig med ÖA Komplett

Vad hände med de pengar som jag betalat in?

Din prenumeration förlängdes, din prenumeration räcker längre helt enkelt!

Hur länge har jag betalat min prenumeration?

Kontakta vårt kundcenter så hjälper de dig att se hur långt din prenumeration är betald. Kontaktuppgifter hittar du här.

Jag har ett kampanjpris – hur länge får jag behålla det?

Om din kampanj är tidsbestämd, avslutas den automatiskt. Du behåller ditt kampanjpris under hela den period som du valt när du tecknade kampanjen. Om du valt en kampanj som är tillsvidare betalar du ordinarie pris enligt den nya prislistan efter kampanjperiodens slut.

 

För dig med ÖA Helg

Varför slutade ni med möjligheten att prenumerera på helgen?

I samband med förändringen från buddistribution till postdistribution kan vi inte längre ge ut en papperstidning på lördagar (ingen post delas ut då). Därför tog vi bort möjligheten att prenumerera enbart fredag och lördag.

Vilka alternativ finns det för mig som kund?

Kontakta vårt kundcenter om du önskar byta paket.

Läs mer om våra paket på pakettorget

 

För dig som betalar med autogiro

Vad är det nya priset?

Ditt nya pris är 290 kronor per månad.


Jag har ett kampanjpris, hur kommer det att förändras?

Du behåller ditt kampanjpris under hela den period som du valt när du tecknade kampanjen. Därefter betalar du fullt pris i enlighet med den nya prislistan.