.

Den här annonskategorin använder du som vill berätta vad som händer i föreningen för dina medlemmar.

INFORMATION: Du måste välja storlek innan du kommer till inloggningen. Storleken Medium innebär dubbel bredd. Välj den storleken om din förening har ett långt namn.

Om du vill annonsera som företag eller organisation kan du betala mot faktura om du loggar in i vårt system. > Beställ inloggning här »»

› Boka din annons i Örnsköldsviks Allehanda

Boka själv och betala med kort (mastercard/visa)

› Boka din annons i Örnsköldsviks Allehanda