Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda får separata sajter och nyhetsappar

Vad händer?
Vi är glada över att kunna berätta att vi från och med den 8 december kan erbjuda ett mer lokalt innehåll på webben. Tidningen Ångermanland knoppas av från Allehanda.se och får en helt egen sajt med stora och små nyheter från Härnösand, Kramfors och Sollefteå. Allehanda.se finns fortsatt kvar men primärt som nyhetssajt för Örnsköldsviks Allehanda.

Varför två sajter?
Med varsin sajt för Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda får det lokala innehållet mer plats, och det blir enklare för dig att hitta dina lokala nyheter.

Vad innebär det för mig som kund?
Är du intresserad av nyheter i Örnsköldsviksområdet hittar de dem på sajten allehanda.se, och är du mer intresserad av Härnösand, Kramfors och Sollefteå så väljer du Tidningen Ångermanland.

Hur kommer jag till Tidningen Ångermanlands nya sajt?
Den hittar du här tidningenangermanland.se. I samband med lanseringen får Tidningen Ångermanland också en egen nyhetsapp för mobilen. För att ladda ner den öppnar du Appstore (för iOS)eller Google Play (för Android) i din telefon.

Hur loggar jag in?
Om du har en prenumeration kan du logga in med ditt kundnummer eller personnummer för att komma åt allt material på sajten. För Allehanda.se gäller samma inloggningsuppgifter som du har idag.

Om jag är intresserad av nyheter om Modo, var hittar jag dem?
När det gäller sport hittar du det på båda sajterna. Likaså nyheter om elithockeylaget Modo, men de kommer att finnas i något större omfattning på allehanda.se.

Jag har synpunkter på de nya sajterna, vem kan jag vända mig till?
Vi vill gärna ta del av dina tankar om de nya sajterna. Om du har funderingar eller förslag som du vill dela med dig av kan du kontakta ansvarig utgivare på respektive sajt.

Vem är ansvarig utgivare för sajterna?
Örnsköldsviks Allehandas chefredaktör Sandra Bygdén Shameh är ansvarig utgivare för allehanda.se och Tidningen Ångermanlands chefredaktör Oskar Nord för tidningenangermanland.se.