Viktig information till dig som prenumererar på Plus via appen/App Store

Våra nyhetsappar kommer att uppdateras, och i samband med det är det inte längre möjligt att prenumerera på nyhetspaket Plus via App Store.

För att du inte ska gå miste om dina nyheter kommer du därför behöva teckna om din prenumeration. Det behöver du göra i två steg: först säga upp din befintliga prenumeration, sen teckna en ny. Du kan själv välja när du vill att den nya prenumerationen ska starta.

Vi förstår att det kan innebära besvär för dig och erbjuder dig därför två månader fri läsning på den nytecknade prenumerationen.

Följ stegen och klicka på den blå länken längst ner för att ta del av erbjudandet.

1. Avsluta prenumerationen i din telefon

1. Öppna appen Inställningar.
    2. Tryck på ditt namn.
    3. Tryck på prenumerationer. (Om du inte ser Prenumerationer trycker du på iTunes och App Store istället. Tryck sedan på ditt Apple-ID, tryck på Visa Apple-ID, logga in, bläddra ned till Prenumerationer och tryck på Prenumerationer.)
    4. Tryck på den prenumeration du vill hantera.
    5. Tryck på Avbryt prenumeration.
    6. Nu ser du vilket datum din prenumeration kommer att avslutas.

2. Teckna din nya prenumeration – 2 månader fri läsning!

Som ett tack för att du vill fortsätta vara kund hos oss ger vi dig två månader fri läsning på din nya prenumeration. Därefter fortsätter prenumerationen löpande till ordinarie pris (119 eller 129 kr per månad beroende på vilken sajt du prenumererar på).

Klicka på denna länk för att ta del av erbjudandet:

TECKNA HÄR – 2 MÅNADER FRI LÄSNING!