\n
Bonnier News Local - Kundservice
Meny

Välkommen till kundservice

för Jnytt

Vill du bli kund? Läs mer här

Är du redan kund? Logga in för att få snabbast möjliga service.

Nu skyltar vi om!

Jnytt och Jönköpings-Posten har i över tre års tid erbjudit samma journalistik. Nu har vi flyttat ihop på riktigt och två nyhetssajter har blivit en.

Vad innebär det för dig som läsare?
Det enda du behöver göra är att skriva JP.se i din webbläsare och logga in med samma uppgifter som på jnytt.se, eller att ladda ner Jönköpings-Postens nyhetsapp och logga in på samma sätt. Den 15 november stängde vi jnytt.se och Jnytt försvinner som varumärke.
Du är nu istället prenumerant på Jönköpings-Posten och kommer att hitta allt du tidigare gillat och läst på JP.se istället.

Om du prenumererar på både Jnytt och Jönköpings-Posten:Digital: Eftersom du redan prenumererar på Jönköpings-Posten kan du fortsätta att ta del av all journalistik på JP.se medan din prenumeration på Jnytt har upphört.

+Allt: Du som har en prenumeration på Jönköpings-Posten men också på paketet Jnytt +Allt fortsätter att prenumerera på samma paket, men din prenumeration har flyttats till Jönköpings-Posten +Allt istället. Du behåller din tillgång till Dagens Nyheter, Expressen och alla andra varumärken som ingår i +Allt.

Läs utgivaren Patricias egna ord om flytten här.

Vi två blir en – och det blir bra.